Dobré odpoledne, dnes je neděle 19.5.2024, svátek slaví Ivo, zítra Zbyšek.

slide 1

policejni_zapisnik.jpgO policajtech se toho napsalo už hodně, ale podle některých z následujících perliček si s nimi v bystrosti nezadají kolikrát ani jejich "klienti". Můžete si zde přečíst několik velmi pozoruhodných a poutavých výpovědí pachatelů nejrůznějších trestných činů.
___
___

Výpovědi pachatelů trestných činů s humorným nadhledem

  • Pachatel byl v takovém stavu, že na naše zavolání "stůj" upadl.
  • Poškozený se mi na dálku pohyboval pořád mezi stěračem a volantem, pak zblízka mezi předními koly a pak už vůbec ne.
  • Chtěla bych odvolat mé včerejší udání o znásilnění, neboť jsem se dodatečně dozvěděla, že se jedna o solidního člověka s velmi dobrými majetkovými poměry.
  • Já jsem s ním šla spát jenom proto, že mi slíbil manželství. Ale stejně jsem mu moc nevěřila, obzvlášť, když jsem ráno zjistila, že zmizel.
  • K nadměrnému užívání antikoncepčních přípravků nutil svou manželku proto, aby nepřišla do jiného stavu se sousedem.
  • Na svou obhajobu uvedl, že ji poprvé uhodil proto, že nepřiznala, že mu byla nevěrná a podruhé proto, že se mu k nevěře přiznala.
  • Když mě vlákal do parku, tušila jsem, že o něco přijdu, ale že to bude kabelka, to mě nenapadlo.
  • Odcizené zboží vsunula za ňadra, avšak neuspěla, protože vedoucí sledoval její poprsí již od chvíle, kdy vstoupila do prodejny.
  • V půjčovně jsem si vypůjčil na odcizený občanský průkaz magnetofon, který jsem potom prodal za poloviční cenu. Omylem jsem však předložil průkaz vlastní.
  • Trestného činu krádeže, při kterém jsem byl přistižen upřímně lituji a slibuji, že příště si dám větší pozor.
  • Nevíme, zda jmenovaný pracuje. Pracuje-li, dá se to těžko postřehnout. Požíval ve větším množství alkohol a špatnou pověst.
  • Snažil jsem se hlídce vysvětlit, že jsem toho moc nevypil, ale asi mi pro podnapilost nerozuměli.
  • Po odcizení kabelky s větší sumou peněz odcizil kamarád ještě buldozer, kterým na kabelku nahrnul velkou hromadu hlíny, aby ji takto ukryl.
  • Kapličky a boží muka jsme vykrádali pouze ve dne. Jsme totiž s Frantou nábožensky založeni a v noci jsme se báli božího trestu.

Medicína - náhodné články

Rehabilitační cvičení páteře, stretching - protahování posturálních svalů - obrázky

stretching.jpg Některé svaly našeho těla mají výraznou tendenci ke zkracování (patří sem tzv. svaly posturální, jejichž hlavním úkolem je udržování vzpřímeného stoje). Tyto svaly je vhodné pravidelně protahovat (tzv. strečink).
___
___

Jak správně sedět, jakou si pořídit židli? Jak správně zatěžovat páteř u stolu?

jak_spravne_sedet_jakou_si_poridit_zidli.jpgU stolu při sezení na židli trávíme obrovské množství času. Ti co pracují v kanceláři i 40 hodin týdně! A právě proto, že tolik času trávíme v této vynucené poloze, měli bychom vědět něco o tom jak se u stolu chovat, aby nás páteř nebolela, dále také jakou židli si pořídit a jak mít vysoko tělo a také něco o bederní podpěrce.
___
___

Bolesti hlavy, migréna - MIDAS dotazník, test

migrena-test-dotaznik-midas.jpgJako testovací dotazník na migrénu se využívá již mnoho let MIDAS dotazník či chcete-li MIDAS test. Soubor otázek se součtem bodů a vyhodnocení výsledku počtu bodů naleznete na této stránce. Máte-li skóre (součet bodů) vyšší než 6, doporučujeme Vám návštěvu lékaře. Tento dotazník vezměte laskavě s sebou.

___
___

Zamyšlení - náhodné články

Plat lékaře absolventa - zedník se nám směje!

plat_lekare_absolventa.jpg

Sedím v malé místnosti, všechny technické letáčky už mám prostudované, takže přecházím očima na další tiskoviny. Připadá mi trošku potupné v čekárně u automechaniků číst ženské časopisy, kterých je na stolku skutečná přehršel. Ale než koukat do bílé zdi, raději se zakusuji do článků. Článek o česneku – no klasika, nic nového, snižuje cholesterol, likviduje parazity bla bla bla - to jsem četl už mockrát. A je tu další článek. O osudu jednoho mladého lékaře hledajícího štěstí v zahraničí.


Osobní rozvoj a růst - co vás posune dál a čeho byste se neměli zaleknout či bát

osobni-rozvoj-a-rust-co-vas-posune-dal-a-ceho-byste-se-nemeli-zaleknout-ci-bat

osobni-rozvoj-a-rust-co-vas-posune-dal-a-ceho-byste-se-nemeli-zaleknout-ci-bat
Nebuďte v šoku a berte jako normální tyto skutečnosti: Všechno, co se děje, pomáhá vašemu růstu, i když to tak třeba hned nevypadá. Lidé i situace se mění a z našeho života mizí – to je normální. Kruté změny jsou nevyhnutelné. Kdo si nejvíc stěžuje, dosáhne nejméně. Štěstí závisí pouze na způsobu myšlení. Měnit něčí osud je vrozená schopnost. Nejlépe posloužíte sobě i jiným tak, že si dopřejete to, co potřebujete. Všichni, které potkáme po cestě, mají v našem životě význam. Jak je to myšleno? Začtěte se do textu.

___

___

Provident půjčka - navýšení až 83%. Přemýšlejte, než si půjčíte.

provident_pujcka_novodoba_lichva.jpgStejně jako já jste asi i vy viděli reklamu na půjčku firmy Provident. Krásná reklama, která na každého působí příjemně - pohledná upravená žena říká, že má každý svůj příběh a že pokud potřebujete půjčit, není to problém. Nedalo mi to a když mi přišel vtíravý leták i domů, trošku jsem začal přemýšlet proč je firma Provident tak aktivní ...

___

Vztahy - náhodné články

9 rad pro harmonický partnerský vztah

9_rad_pro_dobry_vztah.jpgK řízení auta potřebujeme řidičský průkaz, k výkonu povolání odborné vzdělání, ale do partnerských vztahů se lidé často vřítí jen s romantickými představami.

___

___ 

Horoskop na celý rok 2018 - STŘELEC (láska, práce, peníze, zdraví, rodina)

 

horoskop-na-cely-rok-2018-strelec-laska-prace-penize-zdravi-rodina

horoskop-na-cely-rok-2018-strelec-laska-prace-penize-zdravi-rodina
Černá Luna se na podzim přesune ze Střelce do znamení Kozorohu. Střelcům přinese nepříjemnosti s penězi, majetkem ale i s hodnotou vlastní osoby. Černá Luna se Saturnem přinese situace, kdy si máte dát do pořádku finance a majetek, nenechat se nikým a ničím omezovat a nevydávat peníze tam, kde je to zcela zbytečné. Budete prožívat situace podobné jako v roce 2009. 8/2018 se Černá Luna opět přesune.

__

__

Co dělat když dítě mluví sprostě a je vulgární

drze_arogantni_sproste_dite.jpgSilná slova děti fascinují. Nadávkami a vulgarismy si testují hranice, zkoušejí platnost norem a hodnot. V silných slovech se ale také zrcadlí to, co je v dětských fantaziích nemorální a anarchické. Děti se vyjadřuji slovními hříčkami, hrou se slovy, zvukem slov. Význam nadávek, urážek a vulgarit se dětem ozřejmuje tím, že je zkoušejí používat v nejrůznějších situacích a souvislostech a sledují reakce okolí.


Texty - náhodné články

Tipy co dělat ve volném čase, co podniknout o dovolené

co_podniknout_ve_volnem_case.jpgSvět volného času překypuje příležitostmi. Můžete zažít mnoho různých událostí, poznat hodně věcí, lidí a míst. Neuvěřitelná rozmanitost života nabízí nekonečně způsobů, jak se radovat a cítit se spokojeni. Tvořivý přístup k nalezení oddychových činností, kterým se chceme věnovat, znamená, že prozkoumáme existující možnosti a uvědomíme si, o které bychom mohli mít zájem.
___

Jak vybrat heslo pro email, facebook, ICQ, Skype, internetbanking - rady, tipy, návody.

jak_vybrat_heslo_pro_icq_email_skype_internetbanking.jpg Není tomu tak dávno, co počítačoví hackeři odhalili několik tisíc počítačových hesel. Hesla se dostala do rukou odbroníků a ti udělali analýzu, ze které vyplynulo, že jsou lidé při vytváření hesla velmi neopatrní. Používají své křesní jméno, login stejný jako heslo, soustavu jednoducých číslic 12345, rodné číslo nebo písmena qwertz (první písmena klávesnice). Tak na to rychle zapomeňte!

___

Rakovina prsu a prostaty je častější u lidí pracujících v noci

rakovina_prsu_prostaty_je_statisticky_castejsi_u_lidi_pracujicich_v_noci_na_smeny.jpgPráce v noci může člověku způsobit zhoubné bujení, tvrdí zpráva, publikovaná v prestižním lékařském časopise The Lancet. Pod zprávu se podepsalo 44 vědců z 10 zemí světa, které výzkumným úkolem pověřila WHO (Světová zdravotnická organizace) a IARC (Mezinárodní agentura pro výzkum rakoviny).

směnný provoz statistika noční směna

Alkoholik.cz
Kuřákova plíce.cz
Psychotesty online.cz
Bezplatná právní poradna.cz
Mojestarosti.cz
Rady-navody.cz
Bylinkyprovšechny.cz