Dobré odpoledne, dnes je pondělí 6.5.2024, svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav.

slide 1

10-duvodu-proc-chodit-se-zdravotni-sestrickou

10-duvodu-proc-chodit-se-zdravotni-sestrickou

Pánové - sexuální fantazie stranou, opravdu byste si měli najít zdravotní sestru. Jsou to totiž superhrdinky mezi ženami, teď zjistíte proč. Hodně vydrží, zná anatomii, není líná, neřeší jak vypadáte, má sexy uniformu, vypadá dobře s minimem snahy, je od rány, pomůže vám s opicí a má i mnoho dalších výhod. Tak co? :-)

___

___

1. Není z cukru

To, co zdravotní sestra zažije každý druhý den v práci, by vydalo na slušný horor. Krev a jiné tělní tekutiny, zlobiví pacienti, občas smrt. Nebude vás peskovat nebo štvát kvůli pitomostem. A umí mluvit klidným hlasem, i když je naštvaná. Což se jen tak nevidí.

 

2. Zná lidskou anatomii

Což se hodí, když přijdete s blbým nápadem v posteli, který z vás udělá invalidu na celý týden. Rozmluví vám to. A když už, dá vás do kupy. A mimochodem, pokud jste na to oba zaměření, ví, kde je prostata. Že ano…

 

3. Není líná

Je zvyklá kmitat při denních i nočních službách. I když je v našich nemocnicích podle Česká asociace sester málo těchto laskavých andělů, lenost se v tomto oboru na pracovišti netoleruje. Je zvyklá starat se o ostatní, ale nedělejte z ní služku, to si vážně nezaslouží.

 

4. Moc neřeší, jak vypadáte

Protože v práci viděla lidská těla všech tvarů, velikostí i stáří. Povrchnost v tomto směru od sestřičky v naprosté většině případů nehrozí. A také podle informací od naší plzeňské sesterské informátorky viděly všechny myslitelné penisy, takže ji vážně nic nepřekvapí. V dobrém i špatném slova směru.

 

5. Pošle vás k těm nejlepším doktorům

Protože má kontakty, reference, zkušenosti. A zvlášť když spolu chodíte/žijete, nepošle vás k nějakému řezníkovi.

 

6. Má sexy uniformu

Jo. Pohled na sestřičku, které pod uniformou prosvítá spodní prádlo, dokáže chlapa omráčit asi jako rána do hlavy bouracím kladivem. Pokud není divný a není třeba na letušky…

 

7. Dbá na prevenci

Říznete se a říkáte si, že je to v pohodě? Máte nějaký pupínek nebo skrvnu na kůži? Bolí vás zuby a myslíte si, že je to tlakem? Sestřička-partnerka vás prohlédne a šupem odešle k lékaři. Protože ví, jak mohou dopadnout lékařské problémy, které zanedbáváte a na které muži tak často a rádi kašlou. Také ví, co a jak a nehoní vás na vyšetření zbytečně.

 

8. Pomůže vám s opicí

Když se ožerete jako dobytek a je vám blbě, ví, co skutečně zabere. Případně vám může odborně dát zavodňovací infuzi, abyste neleželi dva dny v deliriu.

 

9. Je od rány

Pokud hledáte sebevědomou a dospělou partnerku, která se nenechá komandovat povely „sedni“ nebo „lehni“, jste na správné adrese. Nenechá si kálet na hlavu, protože tak by nepřežila ani praxi, natož ostré nasazení.

 

10. Je upravená s minimem snahy

Pořád má čisté ruce a vkusně upravené neštětkózní nehty. Ví, jak vypadat dobře i bez malování, takže pořád víte, co máte doma. Poklad.

 

Medicína - náhodné články

Tumor nekrotizující faktor alfa a léčba revmatu, revmatoidní artritidy

revmatoidni_artritida_lecba_tumornekrotizujici_faktor_alfa.jpg Článek pojednává o humánních monoklonálních protilátkách při léčbě autoiminitních onemocnění jako je např. revmatoidní artritida, psoriatická artritida, ankylozující spondylitida (Bechtěrevova choroba), psoriáza (lupénka), Crohnova choroba (enteritis regionalis), ad. Text obecně pojednává o skutečnosti, že humánní monoklonální protilátky zlepšují osud nemocných s autoimunitními chorobami.

 

Léčba autoiminitních nemocí

Samoléčba poruch erekce, erektilní dysfunkce u mužů

samolecba-poruch-erekce-erektilni-dysfunkce-u-muzu

samolecba-poruch-erekce-erektilni-dysfunkce-u-muzu
Schopnost udržet erekci penisu postačující k uspokojivé sexuální aktivitě se v poslední době stala synonymem společenské úspěšnosti a prestiže. Tato porucha, erektilní dysfunkce, která byla dříve označována dehonestujícím názvem impotence, postihuje v určitém stupni asi polovinu mužské populace ve věku 35 až 65 let. Nejedná se o problém ryze sexuální, musíme brát v úvahu i přidružené negativní emoce, jako nejistotu, stres a problémy partnerského života.

___
___

Tranzitorní ischemická ataka TIA, lehká mrtvička (ministrokes) - příznaky, diagnostika (MMSE test) a rizika

tranzitorni-ischemicka-ataka-tia-lehka-mrtvicka-ministrokes-priznaky-diagnostika-mmse-test-a-rizika

tranzitorni-ischemicka-ataka-tia-lehka-mrtvicka-ministrokes-priznaky-diagnostika-mmse-test-a-rizika

Lehké mrtvičky (angl. mini strokes, transient ischemic attack TIA) mohou způsobovat větší poškození, než se zdá. Obvyklý test, který se provádí po prodělání mozkové mrtvice, není zrovna přesný. Ukázalo se, že v některých případech může dojít k přehlédnutí poznávacích defektů. U více než čtyř z deset pacientů, kteří byli hospitalizování s příznaky lehké mozkové mrtvičky, se mohou projevit nepatrné poznávací defekty.

___

___

 

Zamyšlení - náhodné články

Zajímavé psaní o životu aneb jak žít šťastný a úspěšný život

zivot_a_jeho_specifika.jpgŽivot je velmi vděčné téma. Především pro filozofy. V mém článku se zamýšlím nad jeho 10ti specifiky od narození přes práci, automatismy, délky, způsobu prožití až po jeho konec - smrt.

___

___

Jak je krásné projet se v novém BMW (akce Jízda pro život v Olomouci)

jizda_pro_zivot_bmw.jpgPo celé republice se koná v těchto dnech  Jízda pro život. Je pod záštitou ministerstva dopravy. Je to vzdělávací akce, na které se dozvíte plno zajímavých věcí o řízení vozidla a nakonec se projedete v BMW a dostanete dárek.

Jízda pro život

___

Važte si krásných okamžiků, nemusí se již opakovat

vazte_si_krasnych_okamziku_nemusi_se_jiz_opakovat.jpgAž s příliš velkou samozřejmostí přijímáme krásy všedního života. Mohou to být krásy nejrůznějšího typu - od příjemných chvilek s partnerem přes pocit štěstí z nějaké nově věci, dále třeba radost z nového bydlení, ze setkání s přáteli a podobně. Jestli přijímáte to hezké automaticky, zkuste to přehodnotit a více vnímat nebo vychutnávat. 

___

___

Vztahy - náhodné články

Horoskop na celý rok 2018 - STŘELEC (láska, práce, peníze, zdraví, rodina)

 

horoskop-na-cely-rok-2018-strelec-laska-prace-penize-zdravi-rodina

horoskop-na-cely-rok-2018-strelec-laska-prace-penize-zdravi-rodina
Černá Luna se na podzim přesune ze Střelce do znamení Kozorohu. Střelcům přinese nepříjemnosti s penězi, majetkem ale i s hodnotou vlastní osoby. Černá Luna se Saturnem přinese situace, kdy si máte dát do pořádku finance a majetek, nenechat se nikým a ničím omezovat a nevydávat peníze tam, kde je to zcela zbytečné. Budete prožívat situace podobné jako v roce 2009. 8/2018 se Černá Luna opět přesune.

__

__

Rozvod manželství - ano nebo ne? Důvody vedoucí k rozvodu.

rozvod_manzelstvi_ano_nebo_ne.jpg Rozvod manželství představuje v životě manželů a celé rodiny zásadní změnu. Jde o závažné rozhodnutí. Zda přistoupit k rekonstrukci vztahu, nebo k rozvodu, pomáhá v manželské a rodinné terapii určit tzv. rozvodový potenciál. Na této stránce si můžete přečíst základní kritéria, která přispívají k růstu rozvodového potenciálu. Zjistěte, zda je vaše manželství připraveno na rozvod.
___
___

Kozoroh - muž - psychologické vlastnosti znamení

horoskopy-kozoroh_m.jpg Má kolem sebe cihlovou zeď , kterou si sám postavil. Je ostýchavý, ale silný a odolný. Je příjemný, ale sveřepě ctižádostivý. Jako legendární mlčenlivý rozvážný kovboj dává Kozoroh zdánlivě přednost samotě. Není to tak docela pravda.V skrytu duše touží po obdivu. Hrozně rád by vzrušoval publikum akrobacií na visuté hrazdě. Ve svých tajných snech je nenapravitelný romantik, ale Saturn ho spoutává.

Texty - náhodné články

Majoránka - účinky na zdraví, co léčí, použití, užívání, využití

majoranka-ucinky-na-zdravi-co-leci-pouziti-uzivani

majoranka-ucinky-na-zdravi-co-leci-pouziti-uzivani

Majoránka zahradní je všeobecně známé a oblíbené koření. Těžko si bez majoránky představím mnoho oblíbených pokrmů, jako například gulášovou polévku, některé omáčky, pečená masa, nádivky nebo klasické pochoutky domácí zabijačky. Pro tento účel se u nás pěstuje, neboť ve volné přírodě neroste.

___

___

Kosmetika a mýty, polopravdy, nepravdy, 10 největších kosmetických omylů

kosmetika_myty_omyly.jpg
Ženy a jejich přání vypadat stále pěkně… Aby tomu tak skutečně bylo, jsou připraveny uvěřit všemu a vyzkoušet cokoliv. Stránka obsahuje 10 největších mýtů, omylů a polopravd o kosmetice.
___

Erysipel kůže, nemoc růže (rosacea) - byliny, bylinky, babské rady

Čerstvě nasbírané listy podbělu se umyjí, rozválejí na kaši a přiloží na zapálené místo. Listy je také možné drobně nakrájet, spařit vřelou vodou, krátce vyluhovat a z vychladlého čaje dávat obklady. Stejně tak je možné použít zelí a kapustu, které se umyjí a rozmělní. Odstraní každý zánět růže. Velmi mírně a dobře účinkuje i šťáva z masitých listů netřesku střešního.

___

___

Alkoholik.cz
Kuřákova plíce.cz
Psychotesty online.cz
Bezplatná právní poradna.cz
Mojestarosti.cz
Rady-navody.cz
Bylinkyprovšechny.cz