Dobré poledne, dnes je neděle 19.5.2024, svátek slaví Ivo, zítra Zbyšek.

slide 1

aquapark-olomouc-cena-cenik-webkamera-oteviraci-doba-provozni-doba.jpgV červenci 2011 jsme se byli podívat v aquaparku Olomouc. Z návštěvy jsem byl nadšený, moc se nám tam líbilo - hlavně tobogán, různé atrakce, vířivka, tepidárium, sauna, také samotné prostředí ad. Stránka uvádí ceník, otevírací dobu, a naleznete zde i odkaz na webkameru a fotogalerii (fotografie).
___
___

mapa-aqauaprk-olomouc-cena-cenik-webkamera-oteviraci-doba-obcerstveni.jpg Jak se do aquaparku dostanete - mapa



Cena, ceník


Fotografie, fotogalerie


Webkamera

  • Webkamera Aquapark Olomouc - nepodařilo se mi najít odkaz na webkameru aquaparku v Olomouci a to ani na oficiálním webu, ani jinde.

facebook-aquapark-olomouc.jpgInformace na facebooku


Otevírací doba vnitřní a venkovní bazén

  • VNITŘNÍ AREÁL

PONDĚLÍ - NEDĚLE 09:00 - 21:00 hodin
  • VENKOVNÍ AREÁL

ČERVEN 10:00 - 18:00 hodin
ČERVENEC - SRPEN

9:00 - 19:00 hodin

Po 19. hodině je možné
proplavat v letních měsících
do venkovního bazénu
proplouvacím
kanálem!


Vnitřní bazén areál - možnosti a využití



Venkovní bazén, letní aquapark - možnosti a využití


Relax, wellness - solárium, sauna, masáž

Více informací o soláriu, sauně či možnosti objednání masáže se dozvíte kliknutím zde .

Občerstvení, restaurace, bistro

O možnosti občerstvení přímo u bazénů či v různých částech budovy (bistro, bar, restaurace) se dozvíte více zde.
Polední menu aquaparku s cenou najdete zde.

Wifi v celém areálu

Pokud se potřebujete připojit přes wifi síť Vaším notebookem k internetu, je to možné v celém areálu.

Dětský koutek - informace a ceník

Pokračujte zde.


Naše pocity, názory, zkušenosti, recenze z pobytu v aquaparku v Olomouci

Tak jsem se taky byli podívat :-)

Navštívili jsme nově otevřený Aquapark Olomouc. V teplých červencových dnech pro nás byla návštěva příjemným osvěžením a vychutnali jsme si všechny možnosti, které tento vodní svět nabízí ve své vnitřní i venkovní části. Odcházeli jsme spokojeni a můžeme toto zařízení doporučit i pro vaší návštěvu.

Areál olomouckého aquaparku se nachází v lokalitě „Pod Vlachovým“ v přímém sousedství Obchodního a zábavního parku Haná poblíž silniční výpadovky na Brno.

Areál má dvě části - vnitřní a venkovní. Můžete tedy rovnou jít do venkovního areálu přes letní pokladny. My jsme se vydali do haly k velké recepci a vstoupili jsme do vnitřní části aquaparku. Hned na počátku nás zaujaly dvě prohřívárny - tepidárium a pára.

Suché tepidárium je velmi příjemné a není obvyklé, aby bylo umístěno ve vodní části aquaparku - běžné je spíše v saunových světech. Před prohřívárnami je velký studený bazén pro ochlazení. Tato zóna je součást aquaparku a tak vstup je pouze v plavkách. Pokud byste chtěli relaxovat v klasické sauně, je pro vás určena saunová část aquaparku v horním patře. 

Bazény jsou z nerezu a působí velmi moderním dojmem. Na relativně malé vnitřní ploše je umístěno mnoho vodních atrakcí a radovánek. Divoká řeka, vířivky, dva tobogány.

Tobogány - žlutý a červený

Na žlutém se mohou použít nafukovací kruhy, druhý (červený) je pak adrenalinový spacebowl. Dále zde naleznete vodní hřib, širokou skluzavkou, vodní chrliče a masážní lavice.

Součástí je i vnitřní dětský bazén s vodopádem, skluzavkou, malým chrličem a tryskami

Venkovní "letní" areál - vyřádí se dospělí i děti jak ve vodě, tak třeba na hřišti

Venkovní část nabízí od června do září relaxační bazén s modrým, dlouhým tobogánem, chrličem, vodní stěnou, trampolínou, vodopádem a skluzavkou.

Pro děti je připraven venkovní dětský bazén se splavem, skluzavkou, vodním ježkem a brodítky.  Na suchu je možné využít hřiště na beach volejbal, dětské hřiště s lanovými atrakcemi a malou horolezeckou stěnou. Ke slunění jsou určeny travnaté plochy. Nechybí občerstvení. pro plavce je připraven bazén na kondiční plavání.

Sauna - parní a finská

Sauna je k dispozici v horním patře a najdete zde dvě prohřívárny - parní a klasickou finskou saunu. Finská sauna je spíše menší velikosti a má na stropě umístěné diody, měnící barvu - příjemná colorterapie. Sprchy pro ochlazení jsou klasické a jsou umístěny uvnitř i venku.

Kamery z togogánu a spacebowlu

Relaxační místnost s lehátky je vnitřní a pro zpříjemnění pobytu je zde LCD display na kterém běží záběry z podvodní kamery a tak uvidíte dopady návštěvníků využívající tobogán spacebowl. Saunový svět je možné dnes pojmout i velkoryseji s vícero prohřívárnami, zajímavými relaxačními zónami a zážitkovými sprchami. Nicméně, zde nabízí i pro milovníky saunování solidní základ a oživení při návštěvě aquaparku.

Masáže

Využít je možné také masáže.

  • Klasické relaxační a regenerační masáže,
  • Bowenova talková masáž,
  • Medová detoxikační masáž,
  • Breussova masáž,
  • Masáž lávovými kameny.

Aquapark se nám líbil, nejvíce asi žlutý tobogán, vodní masážní lehátka. Hezky jsme se "vyřádili" a rádi se sem opět někdy vrátíme.

Medicína - náhodné články

Bělení zubů a fazety, fazetky - cena, ceník, poradna zubaře

beleni-zubu-poradna-fazety-fazetky-cena-cenik-kolik-stoji

beleni-zubu-poradna-fazety-fazetky-cena-cenik-kolik-stoji
Hodně lidí má pocit, že mají zažloutlé zuby a tím pádem v souvislostí s myšelnkou na bělení zubů nebo vytvoření fazet, fazetek na povrch zubů vzniká mnoho dotazů. Některé z nich si můžete zde pročíst. Na dotazy odpověděla zubařka MDDr. Hana Velebilová. 

__

__

Neurologie - přehled vyšetření, diagnostické a léčebné metody

magneticka_rezonance.jpgNeurologie používá k diagnostice nemocí mnoho metod - od prostého pohledu na pacienta přes poklep kladívkem v rámci vyšetření reflexů až po složité metody, kterými jsou EEG, EMG, evokované potenciály nebo ze zobrazovacích metod potom CT a MR. Poměrně obávaným vyšetřením pro pacienta je lumbální punkce.
___
___

EKG křivka - infarkt myokardu, fibrilace, flutter, cor pulmonale

ekg_krivka.jpgČas od času si říkám, že bych si měl zopakovat něco, co jsme se učili kdysi dávno při studiu medicíny a to nejdůležitější změny na EKG křivkách. V praxi se nejčastěji setkáváme s fibrilací síní, blokádami, naštěstí vzácně pak s infarktem myokardu a cor pulmonale. Pro sebe i pro vás jsou zde i ukázky změn na křivkách.

 

___

___

Zamyšlení - náhodné články

Combo modem AnyDATA ADU-890WH - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, cena

modem-anydata-adu-890wh-zkusenosti-diskuze-nazor-reference-recenze
modem-anydata-adu-890wh-zkusenosti-diskuze-nazor-reference-recenze
V září 2012 mi přestal fungovat modem AnyData ADU-E100H. Modem byl starý 8 let a oprava by byla finančně náročná. Navíc by nebyla jistota, jestli se znovu nepokazí. O2 přišlo s návrhem starý modem neopravovat a nabídlo mi nový, moderní a hlavní duální (kombo) modem AnyDATA ADU-890WH. Co znamená kombo? Že umí kombinovat mobilní internet (GPRS, EDGE, UMTS, HSDPA) a CDMA (Rev B, HSUPA). Dnes jsem modem přinesl domů a nainstaloval. Jaké jsou mé zkušenosti a názory?
___
___

Prostorová paměť je lepší než paměť na jména

prostorova_pamet.jpgČas od času dostanu nějaký mejlík od mladé slečny nebo klučiny a ti se ptají, jak si trénovat mozek a hlavně že mají problém s paměti . Vždy si u těchto mladých lidí pomyslím něco o soustředění a protože se ode mě čeká něco věcného, doporučím výtažky z ginko /správně gingko/ biloby, tedy jinanu dvoulaločného.
 
 
 

Lidé, věci a skutečnosti které vás připravují o životní čas

 

lide-veci-a-skutecnosti-ktere-vas-pripravuji-o-zivotni-cas-2

lide-veci-a-skutecnosti-ktere-vas-pripravuji-o-zivotni-cas-2
Kým se chtěli v dětství stát? A splnilo se vám vaše přání? Jak poznat, že možná marníte čas a váš život vám utíká pod rukama? Přečtěte si seznam, který vás možná posune abyste čas marnit přestali. 

___

___

Vztahy - náhodné články

Manželská poradna - otázky manželů a odpovědi odborníka

manzelska-poradna-otazky-manzelu-a-odpovedi-odbornika-1

manzelska-poradna-otazky-manzelu-a-odpovedi-odbornika-1
Do manželství vstupuje většina lidí s tím, že se budou milovat či mít rádi až do konce života. Procitnutí může přijít v různou dobu. Moderní začíná být problémový vztah ukončit. Není to ale správné. Manžela nebo manželky se nemůžeme jen tak zbavit a hodit je "do starého železa". Úcta patří všem, kteří se snaží vztah udržet. Základem je ale láska a na tu musí být vždy dva. Jak řešit krize v manžeství?

___

___

Začátek a konec partnerského vztahu - znamení LEV

horoskopy-lev.jpgPři svém vystoupení se snaží Lev být ve středu světla a všechny ostatní lidi okolo postavit do stínu. Potřebuje být něčím ve světle reflektorů, aby se poznala jeho zvláštnost a nadřazenost.
___
___

Obětavost až do roztrhání těla - článek pro ženy

obetavost-az-do-roztrhani-tela-clanek-pro-zeny

obetavost-az-do-roztrhani-tela-clanek-pro-zeny
Až do roztrhání těla. Takové bývá heslo žen, které se natolik obětují pro druhé, že na sebe úplně zapomenou. S pojmem obětavost se nedílně pojí přívlastek nezištná. Nikoho by přece nenapadlo označovat za "obětavost", že se na poslední měsíc života přestěhujete ke staré bohaté tetičce, abyste ji přesvědčili, že právě z vás má udělat univerzálního dědice.

___

___

Texty - náhodné články

Léčba a řešení alkoholismu, jak může rodina alkoholikovi pomoci

rodina_a_alkoholik_alkoholismus_jak_muze_rodina_pomoci.jpgČasto dostávám přes svůj web www.alkoholik.cz emaily od nešťastných rodinných příslušníků (manžel, manželka, syn, dcera) email o tom, že je někdo z rodičů alkoholikem a jak mu mohou pomoci.  Je to situace nezáviděníhodná a obtížná. Nástin řešení a rady co dělat a nědělat přináší tento článek.

___
___ 

Zavlečení, únos do ciziny - definice, sankce, postih a trest, trestní sazba

unos_do_zahranici.jpgČas od času se stane, že nějaký otec dítěte nebo manžel zavleče svou ženu do ciziny s tím, že později brání návratu. Je to trestný čin a níže je specifikována jeho skutková podstata, závažnost a sazba.

únos do zahraničí

Rafinovaný cukr a zdraví - proč nám tato forma cukru neprospívá

rafinovany_cukr_a_nase_zdravi.jpgZákon přírody žádá, aby potrava zůstala ve své přirozené podobě neloupaná, nerafinovaná, nekonzervovaná, ušetřená vysokých teplot. Tento zákon je vytrvale porušován při průmyslové výrobě potravin. V cukrovarech, při výrobě řepného bílého cukru v něm zůstávají už jen uhlohydráty.

zdravý

Alkoholik.cz
Kuřákova plíce.cz
Psychotesty online.cz
Bezplatná právní poradna.cz
Mojestarosti.cz
Rady-navody.cz
Bylinkyprovšechny.cz