Dobré poledne, dnes je neděle 19.5.2024, svátek slaví Ivo, zítra Zbyšek.

slide 1

vtipy_haliny_pawlowske_vtipne_vyroky.jpgHalina Pawlowská je známý svými výroky, kterým se leckdo rád zasměje. Stránka několik těchto obsahuje. Její milovníky jistě jejich soupis potěší. Užijte si je. 

 

vtipy haliny pavlovské 

Halina Pawlowská - vtipy, vtipné výroky


  • Ženy přes 50 nemají děti, protože by je někam odložily a pak zapomněly kam.

  • Životní záhadou je fakt, že po dvou malých dortících přiberete 5 kilo.

  • Nejenže se mé myšlenky občas toulají. Někdy mě dokonce opustí úplně.

  • Nejlepší způsob, jak zapomenout na všechny trampoty, je vzít si malé boty.

  • To pěkné na bydlení v malém městě je, že pokud nevíte co děláte, tak to zaručeně ví někdo jiný.

  • Čím starší jste, tím těžší je zhubnout, jelikož za tu dobu jsou vaše tělo a vaše sádlo dobrými kamarády.

  • Někdy si myslím, že všemu rozumím, ale obvykle vzápětí přijdu k vědomí.

  • Přestala jsem běhat pro zdraví, když se mi stehna o sebe třela tak, že se mi zapalovaly kalhotky.

  • Neuvěřitelné! Něco na chvilinku pověsíte do skříně a ono se to o dvě čísla srazí.

  • Hubení lidé mě fakt štvou! Obzvláště, když říkají věci, jako: "Víš, já se prostě někdy zapomenu najíst."

  • No, už jsem zapomněla, kde bydlím, kam jsem zaparkovala auto nebo třeba kam jsem dala klíče. Ale nikdy, NIKDY se nezapomenu najíst. Musíte být tak trochu blbí, abyste se zapomněli najíst, ne?!

  • Má přítelkyně omylem užívala Valium místo antikoncepce. Má 14 dětí, ale nějak je jí to jedno.

  • Potíž se ženami je, že se snadno nadchnou pro úplné NIC a pak se za něj provdají.
  • Četla jsem článek, kde tvrdili, že příznaky stresu jsou: nadměrné požívání potravin, impulsivní nakupování a rychlá jízda. Děláte si srandu? Tak nějak si představuji perfektní den.

 


Medicína - náhodné články

Lékař pracující pro firmu bez oprávnění poskytovat zdravotní služby se může dostat do problému

lekar-pracujici-pro-firmu-bez-opravneni-poskytovat-zdraovotni-sluzby-se-muze-dostat-do-problemu

lekar-pracujici-pro-firmu-bez-opravneni-poskytovat-zdraovotni-sluzby-se-muze-dostat-do-problemu
Lékař by neměl působit a poskytovat lékařské služby na pracovišti, které nemá oprávnění k poskytování příslušných zdravotních služeb. Měl by si vždy ověřit, zda příslušná firma, která mu nabízí spolupráci, takové oprávnění má a v jakém rozsahu.

__

__

Odpovědnost za lékaře bez aprobační kvalifikační zkoušky - kdo ji nese?

odpovednost-za-lekare-bez-aprobacni-zkousky-kdo-ji-nese

odpovednost-za-lekare-bez-aprobacni-zkousky-kdo-ji-nese
Na poradě předsedů okresních sdružení lékařů České lékařské komory, které se zúčastnil v březnu 2018 též ministr zdravotnictví, byla vedena vážná debata o otázce působení lékařů z nečlenských států Evropské unie, kteří nemají aprobační zkoušku a pracují v českých zdravotnických zařízeních na základě povolení Ministerstva zdravotnictví ČR podle § 36 zákona č. 95/2004 Sb., v platném znění, z hlediska bezpečnosti pacientů a způsobilosti lékařů cizinců poskytovat lékařské zdravotní služby. 

__

Domácí léčba hemeroidů, hemoroidů

domaci-lecba-hemeroidu-hemoroidu
domaci-lecba-hemeroidu-hemoroidu
Podle odhadů se sedm z deseti lidí někdy během života potká s hemoroidem, Velká část z nich ale potíže tají. Pokud i vy trpíte hemoroidy, poradíme vám: nebojte se svěřit svému lékaři, tato obtíž se dnes dá šetrně vyřešit, Bolest při vyměšování, krev na toaletním papíru, uzlíky v okolí konečníku. Tak se projevují problémy s hemoroidy (také herneroidy), přesněji zduření a zvětšení žil v oblasti konečníku.
___
___

Zamyšlení - náhodné články

Úcta a prestiž jednotlivých povolání - pořadí hodnocení

ucta-prestiz-povolani-poradi_copy
ucta-prestiz-povolani-poradi_copy
Před nedávnem média informovala o výsledcích výzkumu prestiže vybraných profesí, kterýpravidelně provádí Centrum pro výzkum veřejného mínění (CVVM). Stejně jako v minulých letech se povolání lékaře umístilo na prvním místě. Po akci Děkujeme, odcházíme, kdy byla prestiž lékařského stavu buďpřímo některými politiky a novináři zpochybňována, nebo byla aspoň vyslovována obava z jejího
poklesu, byl průzkum CVVM očekáván s velkým zájmem.
___
___

Elpíčka jsou takový ty velký černý cédéčka, co jsou na půdě ...

gramofon.jpgV prosinci jsem měla narozeniny a mílovými kroky se přibližuji ke třicítce… což je dle mého ženského soudu dost děsivé. Když ale zapomenu na to číslo, je mi celkem fajn, mladě řekla bych až pubertálně! Moji kamarádi mě jako puberťačku označují do dnes, ačkoliv si myslím, že na to od pohledu nevypadám. Dokonce se mi v mém zaměstnání stalo, že mě všichni považovali za kašpárka kolektivu. Jaké bylo rozčarování některých mých kolegů, když mi manžel přivedl do práce mého tříletého syna. Teprve potom si někteří ujasnili, že mě mají oslovovat mladá paní a ne ta ztřeštěná od vedle.

 

 

 

Máme denně 86.400 sekund - záleží jen na nás, jak je prožijeme a využijeme

mame-denne-86400-sekund-zalezi-jen-na-nas-jak-je-prozijeme-a-vyuzijeme

mame-denne-86400-sekund-zalezi-jen-na-nas-jak-je-prozijeme-a-vyuzijeme
Představte si, že vám každé ráno dá banka na účet osmdesát šest tisíc čtyři sta eur. Musíte jen dodržet dvě podmínky. První je, že co jste přes den neminuli, na konci dne z účtu zmizí. Nemůžete lhát, nemůžete tu částku převést na jiný účet, můžete ji pouze utratit, ale každé ráno, když se vzbudíte, máte otevřený nový účet s dalšími osmdesát šest tisíc čtyři sta eury na nový den.

___

___

Vztahy - náhodné články

Jak se naučit říkat ne a odmítnou prosby známých

jak-se-naucit-rikat-ne-a-odmitnout-zname

jak-se-naucit-rikat-ne-a-odmitnout-zname
Začne to docela nenápadně. Sem tam kolegům pomůžete v práci, nabídnete hlídání kamarádce, odvoz sousedce, u mužů může jít třeba o opravy cizím lidem ... Ostatní vás za to poplácají po zádech. Super pocit. Jenže pak zjistíte, že vás ostatní začnou zneužívat. A jak z toho teď ven? Jak se nestat otrokem pochval vašich známých?

___
___

Horoskop na celý rok 2018 - STŘELEC (láska, práce, peníze, zdraví, rodina)

 

horoskop-na-cely-rok-2018-strelec-laska-prace-penize-zdravi-rodina

horoskop-na-cely-rok-2018-strelec-laska-prace-penize-zdravi-rodina
Černá Luna se na podzim přesune ze Střelce do znamení Kozorohu. Střelcům přinese nepříjemnosti s penězi, majetkem ale i s hodnotou vlastní osoby. Černá Luna se Saturnem přinese situace, kdy si máte dát do pořádku finance a majetek, nenechat se nikým a ničím omezovat a nevydávat peníze tam, kde je to zcela zbytečné. Budete prožívat situace podobné jako v roce 2009. 8/2018 se Černá Luna opět přesune.

__

__

Jak uspět u ženy na rande? Upřímně se o ni zajímat (článek pro muže)

jak_zbalit_sbalit_zenu.jpgKaždému z nás v životě občas něco chybí. Tuto mezeru se pak obvykle snažíme zaplnit nejrůznějším způsobem - nejčastěji prostřednictvím osoby opačného pohlaví. Schopnost objevit toto místo u ženy a využít ho ve svůj prospěch je základ úspěšného svádění.

jak zbalit sbalit ženu

Texty - náhodné články

Jak vybrat kvalitní autoškolu, změna autoškoly

jak_vybrat_kvalitni_autoskolu_rady_tipy_navod.jpgPtáte se jak si vybrat autoškolu, která vám poskytne adekvátní výcvik podle zákona 247/2000 Sb.? Nenechte se nalákat na nízkou cenu služeb a dbejte třeba i podle referencí svých známých na kvalitu toho, co požadujete. Ale pozor - není pravidlem, že drahá autoškola provádí automaticky kvalitní výcvik!

___

 

Strava kočky - co by měla kočka žrát aby byla zdravá a čilá

strava-kocky-co-by-mela-kocka-zrat-aby-byla-zdrava-cila
strava-kocky-co-by-mela-kocka-zrat-aby-byla-zdrava-cila
Pokud vám není lhostejné, v jaké kondici bude váš kočičí miláček, neměli byste odbývat jeho jídelníček. Kočky se dnes dožívají (i díky správné životosprávě) průměrně čtrnácti let. Kočka se neobejde bez živočišných bílkovin, tuků, vyžaduje minimum sacharidů a nepotřebuje zeleninu či ovoce.
___
___

Kdy měnit na zimní pneumatiky, co je to pravidlo 4x4

vymena_pneumatik_pravidlo_4x4_co_je_to.jpgPtáte se, kdy máte přezout pneumatiky na zimní? Kdy je ten pravý čas? Je to když poklesne teplota pod 7 stupňů Celsia. Letní pneumatiky jsou díky své výrobní směsi tvrdé a zhoršuje se významně jejich přilnavost k vozovce. Více informací a vysvětlení pravidla 4x4 přináší tento článek.

___
___
Alkoholik.cz
Kuřákova plíce.cz
Psychotesty online.cz
Bezplatná právní poradna.cz
Mojestarosti.cz
Rady-navody.cz
Bylinkyprovšechny.cz