Dobré odpoledne, dnes je neděle 19.5.2024, svátek slaví Ivo, zítra Zbyšek.

slide 1

online_internetova_poradna_mudr._radim_uzel.jpgRadim Uzel je uznávaný český sexuolog, ale také muž, který má vytříbený smysl pro humor. Do rukou se mi dostala série otázek a odpovědí, které údajně zodpověděl dr. Uzel, moc tomu ale nevěřím. K pobavení ale textík je. Přečtěte si a pobavte se :)

 

___

___

Pane doktore,můžete mi podrobněji vysvětlit,jak vypadá poloha na BSE?

Jedná se o polohu běžně používanou při náhodných známostech. Styk proběhne v libovolné pozici a po necelém roce partner ze soudní obsílky zjistí,že si ta šílená kráva celou historku o antikoncepčních pilulkách vymyslela.
 
 

Pane doktore,onanuji v průměru 50x denně.Je to normální?

Buďte bez obav, počet masturbací je individuální záležitostí. Jenom pro zajímavost-čím jste mačkal klávesy při psaní tohoto dotazu?
 
 

Pane doktore,mám přirození dlouhé 3cm. Můžete se k tomu vyjádřit?

Bohužel ne, mám opar a nemohu se smát.
 
 

Pane doktore,přistihla jsem manžela při masturbaci nad fotografii Leony Machálkové. Co mám dělat?

Řešení je jednoznačné.Okamžitě svého manžela objednejte na prohlídku u očního lékaře.
 
 

Pane doktore,seznámil jsem se s dívkou, ale před prvním milováním jsem zjistil, že má na přirození malý řetízek. Nevím,co si o tom mám myslet. Může to být nebezpečné?

Žádné obavy, milý hochu. Pokud na řetízku nevisí kniha návštěv, je všechno v naprostém pořádku.
 
 

Pane doktore,je pravdou,že se AIDS přenáší stiskem ruky?

Standardně nikoliv,záleží ovšem na tom,kde se ruka nachází.
 
 

Pane doktore,můj manžel je Rus a miluje polohu 69. Nelíbí se mi to,co mám dělat?

Nedělejte nic a buďte ráda,že nemiluje polohu 1968. To je totiž tankem do prdele.
 
 

Pane doktore,jak vypadá poloha na Gagarina.

Pozice je jednoduchá. Navštivte nejbližší erotický salón, jděte se slečnou na pokoj a tam jí oznamte, že nemáte peníze.Uvidíte jak rychle poletíte.
 
 

Pane doktore,můžete mi popsat sexuální polohu „Na Grebeníčka“?   

Vaše partnerka si pozve jiného muže a souloží s ním, zatímco Vy jim do toho bez přestání kecáte, jako byste to uměl líp.
 
 

Pane doktore,můžete mi vysvětlit významy písemného označení velikostí ženských ňader?

Jistě. Užívají se písmena A, B, C, D a F, což znamená: Absence, Bobulky, Cibulky,Dýně a Fujtosemselek!
 

Medicína - náhodné články

Co je to epilepsie, jak funguje mozek, základy anatomie

co_je_to_epilepsie.jpg
Epilepsii může dostat každý z nás v každém okamžiku svého života. Většinou si nikdo neuvědomuje, jak časté je to nemocnění: řada z nás má představu, kolik lidí trpí, dejme tomu cukrovkou, ale už málo víme, že podobné množství lidí může mít epilepsii.
___
___

 

První návštěva u gynekologa, první gynekologická prohlídka - co obnáší

prvni_gynekologicke_vysetreni_prohlidka_u_gynekologa.jpg Pokládáte si otázky typu kdy jít poprvé ke gynekologovi, co bude gynekolog zjišťovat (tedy co návštěva ženského lékaře obnáší), kdy bych sem sama měla zajít? Máte strach a obavy z prvního setkání? Pokud ano, je článek dělán právě pro vás.

první vyšetření na gynekologii

 

Intramuskulární injekce, postup aplikace injekce do svalu

postup_aplikace_intramuskularni_injekce.jpgAplikací injekce do svalu dosáhneme rychlého nástupu efektu léčiva a také prodlouženého účinku. Léčivo se totiž ze svalu uvolňuje delší dobu. Do svalu aplikujeme velké množství léků - např. léky od bolesti. Stránka popisuje do kterých svalů se intramuskulární injekce aplikují a jaký je správný postup aplikací injekcí.

návod komplikace obrázek video

Zamyšlení - náhodné články

Asketický svobodný milionář neměl televizi, auto, byt, děti a nosil oblečení ze sekáče

milionar.jpgPřed několika dny jsem viděl v televizi Nova ve zprávách reportáž o milionáři, který žil celý život jako asketa. Pracoval v továrně, kde si vydělával celkem málo, ale spořil.

 

 

Jak se posunout dopředu a něco v životě dokázat - 13 návyků k úspěšnějšímu životu

jak-se-posunout-dopredu-a-neco-v-zivote-dokazat-13-navyku-k-uspesnejsimu-zivotu

jak-se-posunout-dopredu-a-neco-v-zivote-dokazat-13-navyku-k-uspesnejsimu-zivotu
Asi už jste přečetli nejednu knihu, možná nejednu desítku knih. Avšak kolik z toho, co jste se dozvěděli, reálně ve svém životě využíváte? Vědět a dělat jsou dvě různé věci. Člověk, který si přečte jednu jedinou knihu a v praxi využije naprosto všechno, co se z ní dozvěděl, dosáhne mnohem většího úspěchu, než většina lidí, kteří neustále čtou a nic nedělají. Ode dneška si tedy zaveďte pravidlo: Naučit-uplatnit. Jak se něco nového dozvíte, obratem to využijte v praxi. Neodkládejte to, nečtěte nejdřív dál. Jednejte.

___

___

Pozastavení nad párou stoupající z čajové konvice

zamysleni_nad_parou_z_caje.jpgKdyž jsem dneska vařila čaj, jen tak jsem koukala jak pára stoupá z hrnečku. Myslela jsem na věci typu, kdy jsem naposledy čistila konvici od vodního kamene a jestli to příště zase udělám octem nebo nějak chemicky, jak mi poradila kamarádka. Rytmicky jsem při tom pohybovala rukou nahoru a dolů a tím jsem tahala za provázek čajové marionety, která byla právě na vrcholu své hvězdné kariéry. Za pár chvilek skončí v odpadcích mezi dalšími vymáchanými čajovými sáčky.
 
 

Vztahy - náhodné články

Horoskop na celý rok 2018 - BERAN (láska, práce, peníze, zdraví, rodina)

horoskop-na-cely-rok-2018-beran-laska-prace-penize-zdravi-rodina

horoskop-na-cely-rok-2018-beran-laska-prace-penize-zdravi-rodina
Černá Luna se přesunula na podzim 2017 do Kozoroha, kde bude působit do srpna 2018. Tento přesun pocítíte zejména v pracovní oblasti. Kariéra a životní posun bude omezen či zbrzděn. Budete přemýšlet, kam se pracovně vydat a uspět. Tento pocit budete mít až do léta 2018, kdy se Černá Luna přesune dál. Černá Luna společně se Saturnem přináší jistá omezení a překážky, které bude nutné vyřešit a dát si do pořádku situace spojené s pracovní oblastí.

__

__

Syndrom prázdného hnízda - co s volným časem

syndrom-prazdneho-hnizda-jak-se-vyrovnat-s-odstehovanim-deti-z-domova
syndrom-prazdneho-hnizda-jak-se-vyrovnat-s-odstehovanim-deti-z-domova
Děti vyrostly a odešly z domova. U matek se mnohdy dostaví pocit osamělosti, jelikož hlavní smysl jejich života je tentam. Velké děti najednou nepotřebují každodenní péči, a vy jako rodiče pomalu přestáváte vědět o každém jejich zážitku. Postupně se osamostatní a odejdou z domova. Zejména ženy pak mívají problém se s tímto pocitem, tem vyrovnat a trpí syndromem prázdného hnízda.
___
___

Rak - muž - psychologické vlastnosti znamení

horoskopy-rak_m.jpg Je to málomluvný odborník na rozvláčnost a okliky. Není popleta a mluvka. Neočekávejte od tohoto muže, že vám při prvním setkání odhalí duši. Raci se nikdy nesvěřují neznámým lidem a o některých věcech nevědí ani jejich nejlepší přátelé. Poznat dobře Raka vyžaduje hodně času i trpělivosti. A nachází-li se právě v jedné ze svých protivných nálad, nemusíte být zrovna dychtivá ho poznat. Ale nevzdávejte se tak snadno a zkuste to znovu.

Texty - náhodné články

Rovnátka - poradna lékaře (cena, druhy, příspěvek od ZP, nošení, sundání, recidiva pokřivení zubů)

 

rovnatka-poradna-lekare-cena-druhy-prispevek-od-zp-noseni-sundani-recidiva-pokriveni-zubu-2

rovnatka-poradna-lekare-cena-druhy-prispevek-od-zp-noseni-sundani-recidiva-pokriveni-zubu-2
Stránka se věnuje problematice rovnátek. Na dotazy odpovídá MUDr. Barbora Velká. Ptáte se na ceny rovnátek, jejich druhy, příspěvky od zdravotních pojišťoven, možnosti pokřivení rovnátek, jedení s rovnátky, recidiva pokřivení zubů po několikaletém nenošení rovnátek ad. 

___

___

Páková vodovodní baterie - schéma, součástky, nákres

pakova-vodovodni-baterie-schema-soucastky

pakova-vodovodni-baterie-schema-soucastky
Možná jste také už někdy přemýšleli jak že ona ta páková vodovodní baterie, kterou máte nainstalovanou v kuchyni a koupelně vlastně funguje a jaké má v sobě součástky. To vám napoví následující obrázek, který ukazuje rukojeť, kartuš, ramínko těsnění s o-kroužky ad..

___

___

Příprava bazénu na léto, sezónu - informace, postup

priprava-bazenu-na-leto-sezonu-informace-postup
priprava-bazenu-na-leto-sezonu-informace-postup
Koupili jste si nový bazén a nevíte, jak jej připravit na sezónu, tedy na léto a koupání? Jak udržet bazén a vodu v čistotě, proč je nutné co nejdříve zprovoznit filtr, jaké by mělo být pH vody v bazénu, jak se zbavit tvrdosti vody, co je to šoková dezinfekce vody? Tyto a další informace přináší tato stránka. Čtěte dál.
___
___

Alkoholik.cz
Kuřákova plíce.cz
Psychotesty online.cz
Bezplatná právní poradna.cz
Mojestarosti.cz
Rady-navody.cz
Bylinkyprovšechny.cz