Náhodné stránky webu
- (20.07.2012) Je lepší v zahraničí vybírat peníze z karty nebo mít hotovotost?
- (02.12.2008) Blackout - totální výpadek elektrické energie, následky a znovuzprovoznění sítě
- (16.11.2013) Kyanovodík, kyanid - otrava - příznaky, projevy, symptomy, obrázek, fotografie
- (13.11.2010) Hloubkové obstřiky páteře, PRT pod CT kontrolou - informace
- (23.05.2012) První pomoc při vdechnutí bonbónu, korálku, cizího tělesa dítětem
Sponzorované odkazy:
Slovník - hledej:
Předpověď počasí



Další dny...
Počet stránek v systému
Sušení masa - informace |
![]() |
Úterý, 03. listopad 2015 | Vložil: MUDr. Zbyněk Mlčoch | Zobrazeno: 1521x |
___ ___ Ty pak prosolené a okořeněné (nejen pepřem, ale i česnekem, tymiánem nebo rozmarýnem), lehce zakopané worchesterem necháme v chladu zatížené přes noc odležet. Okapané je necháme sušit při vyšší teplotě (cca 55 stupňů Celsia) do té doby, než jdou zlomit. Nesmíme zapomenout, že v jakékoli části postupu musíme zachovávat až sterilní čistotu, nejvíce to pak platí o sítech na sušení. Jestliže to nedokážeme zaručit, raději si tuto výživnou pochoutku koupíme hotovou. |
--------------------------------------- BIOPOTRAVINY ESHOP
---------------------------------------