Nová témata diskuze

Nacházíte se: Zbynekmlcoch.cz Texty Jídlo, strava Sušení masa - informace

Sponzorované odkazy:

  • Luštitelské časopisy

Slovník - hledej:

lékařský
cizí slova
česko-anglický
anglicko-český

Předpověď počasí

Počasí dnes Počasí zítra Počasí pozítří
Další dny...

Vyzkoušejte:

SMS ZDARMA

T-mobile
Telefonica O2

Počet stránek v systému

7307
Sušení masa - informace Email
Úterý, 03. listopad 2015 | Vložil: MUDr. Zbyněk Mlčoch | Zobrazeno: 1489x

suseni-masa-informaceMožná, že někomu ve výčtu poživatin, které lze usušit, na tomto místě chybí maso. V domácích podmínkách však sušení masa skrývá hodně zdravotních rizik, která možná nevadila indiánům a našim prapředkům, ale náš dnešní organismus se s nimi nemusí umět vyrovnat. Jestliže se do toho přesto chceme pustit, vyberme si nejlépe kvalitní libové hovězí, které si připravíme na tenké plátky, nanejvýš 3 milimetry silné.

___

___

Ty pak prosolené a okořeněné (nejen pepřem, ale i česnekem, tymiánem nebo rozmarýnem), lehce zakopané worchesterem necháme v chladu zatížené přes noc odležet. Okapané je necháme sušit při vyšší teplotě (cca 55 stupňů Celsia) do té doby, než jdou zlomit. Nesmíme zapomenout, že v jakékoli části postupu musíme zachovávat až sterilní čistotu, nejvíce to pak platí o sítech na sušení. Jestliže to nedokážeme zaručit, raději si tuto výživnou pochoutku koupíme hotovou.

 
Share on Myspace
Chci se zeptat, diskutovat...
Dům bylinek
CHORVATSKO - dovolená za neuvěřitelné ceny
--------------------------------------- BIOPOTRAVINY ESHOP
---------------------------------------
Přidat odkaz
Bezplatná právní poradna

Psychotesty online

Alkoholik

Kuřákova plíce

Moje starosti

Příznaky a projevy nemocí

Bylinky pro všechny