Náhodné stránky webu
- (17.01.2012) Fóbie - netypické druhy strachu, paniky
- (11.02.2010) Kvasinky, kvasinková infekce, zánět - příznaky, projevy, symptomy
- (01.10.2011) Prevence alimentárních nákaz a infekcí - doporučení
- (09.02.2009) Koupě ojetého auta, automobilu - rady jak neudělat chybu při nákupu ojetiny
- (26.01.2009) První psychologická pomoc, jak zvládnout krizi, jak pomoci a neublížit?
Nacházíte se:
Sponzorované odkazy:
Slovník - hledej:
lékařský
cizí slova
česko-anglický
anglicko-český
Předpověď počasí



Další dny...
Počet stránek v systému
7308
Patří knöckebrot mezi celozrnné pečivo? |
![]() |
Sobota, 12. leden 2013 | Vložil: MUDr. Zbyněk Mlčoch | Zobrazeno: 3403x |
Je možné knöckebrot označit za celozrnný chléb? Člověk dnes všude slyší nebo čte, jak je zdravý celozrnný chléb, ale já mám ze všeho nejraději knöckebrot. Je to to samé co celozrnné pečivo? Radka ___ ODPOVĚĎ: Aby se mohl chléb nazývat celozrnným, musí sestávat nejméně z 90 procent z celozrnné mouky. Většina druhů knöckebrotů tomu opravdu odpovídá. Existují ale zároveň i takové, u kterých je podíl celozrnné mouky jen nízký, nebo dokonce vůbec žádný. Pokud chcete zjistit složení svého oblíbeného knöckebrotu, podívejte se na údaje na obalu. Podíl celozrnné mouky tam musí být vždy přesně uvedený. |