Dobré dopoledne, dnes je pátek 26.4.2024, svátek slaví Oto, zítra Jaroslav.

V čem spočívá krása ženy - v kvalitě líčení nebo v kvalitě duše?

 

Všechny ženy chtějí být hezké, aby je muži milovali. To je jasné. Nejasné je pouze to, proč tolik žen snících o upřímné lásce začíná podvodem. Vídám ženy, mladé a dospělé, každá je po svém krásná, každá má něco svého. A vidím, jak nechtějí přijmout svoji vlastní přirozenou přitažlivost, jak chtějí být ještě lepší, ještě krásnější, přičemž krásu chápou opravdu velice vyhraněně po svém.

___

___

Sňatek z rozumu - má šanci na úspěch?

snatek-z-rozumu-ma-sanci-na-uspechKdysi to bývalo tak samozřejmé, že se nad tím nikdo nepozastavoval. Dnes (05.06.2018) jsou rozumové vztahy taky běžné, ale přesto nesou cejch jakési podivnosti. Kdo tedy má rozhodovat o vstupu do manželství: srdce, nebo mozek? Někteří před oltář doplují na růžovém obláčku zamilovanosti a pravděpodobně si neumějí představit, že by jejich romantickou chvíli hyzdily tak přízemní pohnutky, jako jsou rozum, odpovědnost či plánování budoucnosti.

__

__

Lhaní - proč lidi lžou ostatním i sobě a proč se to musí umět :) Jak poznat lháře?

lhani-proc-lidi-lzou-ostatnim-i-sobe-a-proc-se-to-musi-umet--jak-poznat-lhare-2Víme to všichni. Lež má krátké nohy, a kdo lže, ten krade a do pekla se hrabe. A kdo lže, ten má dlouhý nos. Nebo měkký? No každopádně čas od času asi lžeme. Každý. Nejen okolí, ale i sami sobě. A děláme to dobrovbolně. A co víc, kolikrát ani neuvědomujeme. 

__

__

Energetičtí upíři a negativní lidé - jak je rozpoznat a včas utéci?

energeticti-upiri-a-negativni-lide-jak-je-rozpoznat-a-vcas-uteciEnergetičtí „upíři“, to není nic nového pod sluncem, to je bohužel realita. Ale vytvořením ochranného pole se můžeme účinně bránit lidem, kteří nám životní energii, ať už vědomě nebo nevědomě, vysávají. Jde o částečnou ochranu, ke které musíme přidat pozitivní myšlení, nereagovat rozčileně a nikoho zbrkle neobviňovat, tím bychom jen přilévali oleje do ohně.

__

__

Mingle (married but single) vztah - spolu, přitom každý zvlášť, výhody a nevýhody mingle vztahu

 

mingle-married-but-single-vztah-spolu-pritom-kazdy-zvlast-vyhody-a-nevyhody-mingle-vztahuStyl „mingle" je stále populárnější - tento trend zřejmě odpovídá požadavkům dnešní doby. Je to rozhodnutí z rozumu, které mnoha lidem vyhovuje. A zároveň určitě nebrání tomu, aby se ti dva milovali něžně i vášnivě, zkrátka na plné pecky. Jistě víte, že výraz mingle pochází z anglické zkratky „married, but single", tedy něco jako „vdaná/ženatý, ale svobodní". Kritiků tohoto typu soužití je dost.

__

__