Dobré poledne, dnes je neděle 19.5.2024, svátek slaví Ivo, zítra Zbyšek.

slide 1

vtipne-obrazky-fotografie-2011Máme tu státní svátek, všichni jsme doma, máme dobrou náladu a určitě se dnes nechceme věnovat vážným tématům. Podařilo se mi na internetu najít 80 vtipných obrázků a fotografií, které jsem uložil na web. Kdo si chce vylepšit náladu, může se podívat ;-)
___
___


Fotografie a obrázky se Vám zobrazí po kliknutí na tento odkaz

 

vtipne-obrazky-2011

Medicína - náhodné články

Plíseň nehtů, onychomykóza - obrázek, fotografie

plisen_nehtu_onychomykoza_fotografie_obrazek.jpgPokud přemýšlíte jak vypadá plíseň nehtů, odborně onychomykóza, tak vám tato stránka poskytuje fotografie jak může různě plíseň vypadat a také jeden velký obrázek, na kterém je série fotografií od začátku onemocnění až k totálnímu odumření nehtu.

___

___

___

Typy a příčiny poranění mozku, první pomoc, následky úrazů mozku

poraneni_uraz_poskozeni_mozku.jpg Mozek je nejsložitější struktura v naší galaxii. Je člověkem nevyrobitelná, nelze ji transplantovat a pokud se jednou poškodí, jen velmi těžko se opravuje třeba i proto, že jsou regenerační funkce neuronů velmi malé. Jen málokdo ví, že neuron, který zanikne již není nikdy obnoven. Proto si chraňme své mozky před zraněním, protože bez mozku přestáváme být bytostí a jsme jen tělem.
___
___

Menierova nemoc, Menierův syndrom - příznaky, projevy, léčba, diagnostika, vyšetření

menierova_choroba_nemoc_priznaky_projevy_lecba.jpegPocit zalehnutí uší, šelesty, hučení a pískání v uších, nedoslýchavost, prudké záchvaty točivé závratě trvající několik hodin a doprovázené nevolností a zvracením, nebo může docházet pouze k malému vrávorání, nejistotě při chůzi - to vše může znamenat nemoc endolymfatický hydrops, tedy Menierovu chorobu.

Menierova choroba

Zamyšlení - náhodné články

Tomio Okamura o České republice - nedivím se stávkujícím v odborech

tomio-okamura-nazor-na-situaci-v-ceske-republice.jpgSe stávkou zaměstnanců někdo souhlasí někdo nesouhlasí, každý z nás by se měl ovšem zamyslet nad pravým důvodem stávky. Tím rozhodně není jen protest proti snižování platu. Hlavní důvod přece je, že stávkující nevidí rozumné důvody pro jejich snižování.
___
___

Váš život je práce a spěch? Jak to změnit, zpomalit a začít žít?

Buď se svět mění, nebo stárnu. Dřív kamarádi na běžnou kontrolní otázku „Jak se máš?“ nejčastěji spustili o dětech a ženě, o mejdanech nebo nákupech, teď nejčastěji spustí o práci: „Makám jako šroub, každý den od nevidím do nevidím.“

___

___

Zamyšlení o lásce - fyzické i duševní

zamysleni-o-lasce-fyzicke-i-dusevni

zamysleni-o-lasce-fyzicke-i-dusevni
Žít bez lásky znamená citově strádat. Slovo láska je jedno z nejvíce zneužívaných slov, protože je velmi často založeno na pouhém zájmu o sebe a nikoli na zájmu milované bytosti. Láska, která je omezená na malý okruh partnera, rodiny nebo přátel, je nefilosofická a měla by být rozšířena do univerzálního soucítění s celým lidstvem.

 

___

 

___

Vztahy - náhodné články

Jak se zbavit žárlivosti, léčba, žárlivý partner a co s ním?

lecba_zarlivosti_jak_se_zbavit_zarlivosti_zarlivy_partner.jpgŽárlivost je jako rakovina. Postupně, ale důkladně vám rozloží a zničí váš partnerský vztah. Tam, kde byla láska a zalíbení, se usídlí strach a výčitky. Pokud ve vztahu trpíte žárlivostí, nesnažte se vyléčit pouze její následky. Snažte se nejprve najít, proč vlastně žárlíte. 
___

Svoboda odmítnout, přestat a říci ne - ne vždy je nutné soutěžit

svoboda-odmitnout-prestat-a-rici-ne-ne-vzdy-je-nutne-soutezit

svoboda-odmitnout-prestat-a-rici-ne-ne-vzdy-je-nutne-soutezit
Přestat s něčím má v naší mysli často negativní konotace. Během dospívání slyšíme věci jako “ti, co se vzdávají, nikdy nevyhrají a vítězové se nikdy nevzdávají”. Čeká se od nás, že u věcí vytrváme bez ohledu na to, jak je to těžké. Já mám raději tuhle variantu, kterou jsem někde zaslechl: “Ti, co se vzdávají, nikdy nevyhrají a vítězové se nikdy nevzdávají, ale ti, kteří nikdy nevyhrají a nikdy se nevzdávají, ti jsou idioti.”

___

___

Horoskop na celý rok 2018 - KOZOROH (láska, práce, peníze, zdraví, rodina)

 

horoskop-na-cely-rok-2018-kozoroh-laska-prace-penize-zdravi-rodina

horoskop-na-cely-rok-2018-kozoroh-laska-prace-penize-zdravi-rodina
Černá Luna se přesunula na podzim 2017 do Kozoroha, kde bude působit do srpna 2018. Černá Luna bude působit ve vlastním znamení Kozoroha. Přináší silné emoce, pocity z minulých životů. Vnese psychické zmatky, které budete nuceni řešit. Člověk si může připadat jako „obětní beránek vzniklých situací“. Budete muset bojovat o svůj úspěch. Životné zkoušky pod vlivem Černé Luny velmi ovlivní vnitřní proměnu.

__

__

Texty - náhodné články

Plánovací kalendář 2013 - online ke stažení, tisk, excel

planovaci-kalendar-2013-ke-stazeni-online-zdarma

planovaci-kalendar-2013-ke-stazeni-online-zdarma
Stejně jako každý rok, tak i tentokrát pro Vás web www.julda.cz připravil nejrůznější kalendáře ke stažení. K dispozici je hlavně plánovací kalendář 2013 ke stažení online zdarma a to v nejrůznějších formátech - obrázek JPG, dále soubor Acrobat reader PDF, excel XLS. K dispozici je česká a anglická verze.

___
___

Akné v dospělosti - příčina, léčba, faktory

akne-v-dospelosti-strednim-veku-pricina-lecba-faktory

akne-v-dospelosti-strednim-veku-pricina-lecba-faktory
Prošel si tím téměř každý z nás. Chronické kožní onemocnění postihuje skoro 90% mladých lidí od 13 do 25 let. A to v různé intenzitě. Ale nevyhýbá se nám ani ve vyšším věku, kdyobtěžuje převážně ženy. V menší míře se objevuje i u mužů, ale zato v těžších formách.

___
___

Pravidla chování u soudu, soudního jednání

pravidla_u_soudu_soudniho_jednani_trapasy.jpgAby byla zdůrazněna vážnost toho, že soud rozhoduje jménem republiky, je soudní jednání svázáno různými pravidly a zvyky. Má to svůj důvod, je třeba zvýraznit důstojnost této příležitosti a situace.

___
___
Alkoholik.cz
Kuřákova plíce.cz
Psychotesty online.cz
Bezplatná právní poradna.cz
Mojestarosti.cz
Rady-navody.cz
Bylinkyprovšechny.cz