Náhodné stránky webu
- (04.11.2010) Sociální výhody matky samoživitelky
- (08.06.2009) Plastická operace obličeje, víček, facelifting - video, animace, provedení, průběh, korekce v
- (01.11.2012) Návrh na prohlášení za mrtvého - vzor ke stažení
- (22.11.2012) Podnět k provedení kontroly zaměstnavatele z důvodu diskriminace - vzor zdarma
- (01.02.2008) Žaloba o odstupné - vzor ke stažení
Sponzorované odkazy:
Slovník - hledej:
Předpověď počasí



Další dny...
Počet stránek v systému
Správný postup přípravy turecké kávy, turka |
![]() |
Pondělí, 12. září 2011 | Vložil: MUDr. Zbyněk Mlčoch | Zobrazeno: 9817x |
___ Postup přípravy turecké kávy, turkaDo nahřátého hrnku (stačí jej vypláchnout horkou vodou) vložte 7-9 gramu, tedy asi dvě vrchovaté lžičky kávy, umleté na střední stupeň hrubosti a dolijte asi 1,5 deci vody, kterou necháte zahřát těsně k bodu varu, nejlépe na teplotu 98° C. Odměnou vám bude jemná pěna v barvě mléčné čokolády. Počkejte asi tři minuty, než se sedlina usadí na dně. |