Nacházíte se: Zbynekmlcoch.cz Texty Jídlo, strava Pekanové ořechy - výroba mléka, másla z pekanových olejů, namáčení

Sponzorované odkazy:

  • Luštitelské časopisy

Slovník - hledej:

lékařský
cizí slova
česko-anglický
anglicko-český

Předpověď počasí

Počasí dnes Počasí zítra Počasí pozítří
Další dny...

Vyzkoušejte:

SMS ZDARMA

T-mobile
Telefonica O2

Počet stránek v systému

7307
Pekanové ořechy - výroba mléka, másla z pekanových olejů, namáčení Email
Úterý, 21. březen 2017 | Vložil: MUDr. Zbyněk Mlčoch | Zobrazeno: 1587x

pekanove-orechy-vyroba-mleka-masla-z-pekanovych-oleju-namaceniBlízcí příbuzní vlašských ořechů, kterým se podobají i vzhledově. Jsou však o něco měkčí a nemají tak hořkou slupku, pro mnoho lidí jsou proto chutnější a stravitelnější. I ony obsahují omega 3 mastné kyseliny, ale je jich tu asi jen desetina toho, co ve vlašských ořeších. Přesto je dobré dávat si pozor na skladování, větší množství pekanů skladujte raději v mrazáku.

___

___

Pekanové ořechy mají svůj domov v povodí Mississippi a okolních říčních údolích.

  • Namáčení pekanových ořechů: 4 hodiny, namočené ořechy jsou měkké a jemné.
  • Mléko z pekanových ořechů: doma vyrobené mléko krásně voní po pekanových ořeších, chuť je příjemná, ale nikoli sladká, trochu nám připomíná chuť ořechového krému v dortech.
  • Máslo z pekanových ořechů: voňavé, lahodné. 

 


 

 

 
Share on Myspace
Chci se zeptat, diskutovat...
Dům bylinek
CHORVATSKO - dovolená za neuvěřitelné ceny
--------------------------------------- BIOPOTRAVINY ESHOP
---------------------------------------
Přidat odkaz
Bezplatná právní poradna

Psychotesty online

Alkoholik

Kuřákova plíce

Moje starosti

Příznaky a projevy nemocí

Bylinky pro všechny