Náhodné stránky webu
- (01.12.2009) Neplacení alimentů - jak postupovat když otec nebo matka neplatí výživné na dítě
- (23.10.2015) Plastická operace po mastektomii, odstranění prsu - hrazení pojišťovnou, informace
- (31.12.2017) Jak se projevuje žlutá zimnice - příznaky, projevy, fotografie, léčba, příčina
- (20.01.2009) Diktáty online zdarma - vyjmenovaná slova po b f l m p s v z (doplňovačka)
- (07.12.2016) Ženy, lékařky, matky - nemáme to jednoduché (zamyšlení lékařky nad atestační přípravou a její složitostí)
Sponzorované odkazy:
Slovník - hledej:
Předpověď počasí



Další dny...
Počet stránek v systému
Suroviny vhodné pro přípravu dětských jídel |
![]() |
Středa, 04. červen 2014 | Vložil: MUDr. Zbyněk Mlčoch | Zobrazeno: 1506x |
Které suroviny jsou nejvhodnější k přípravě jídla pro malé děti? Laura___ ___ ODPOVĚĎ: Vhodnými surovinami pro přípravu dětských jídel jsou: zelenina a ovoce, z tuku olivový olej, celozrnná rýže, jáhly, pohanka, celozrnný kuskus nebo ovesné vločky, pečivo (nejlépe celozrnný kváskový chleba bez přídavku kypřidel a ochucovadel), luštěniny, mléčné výrobky, jako jsou kysané neslazené mléčné produkty, kozí produkty, žervé, ricotta apod., vejce v biokvalitě. Maso stačí dětem jednou až dvakrát týdně (bio: kuřecí, krutí, králičí, rybí).
|
--------------------------------------- BIOPOTRAVINY ESHOP
---------------------------------------