Náhodné stránky webu
- (19.11.2013) Nástěnný kalendář 2014 ke stažení - formát A4 (jpg, PDF, word - DOC soubor)
- (13.05.2011) Vliv hudby na miminko, plod v děloze
- (25.04.2009) Syringomyelie, syringobulbie - příznaky, projevy
- (10.02.2011) Patří životní a penzijní pojištění do SJM nebo ne
- (16.11.2013) Kokain - závislost, účinky - příznaky, projevy, symptomy, obrázek, fotografie
Nacházíte se:
Sponzorované odkazy:
Slovník - hledej:
lékařský
cizí slova
česko-anglický
anglicko-český
Předpověď počasí



Další dny...
Počet stránek v systému
7307
Kešu ořechy - výroba mléka, másla z kešu ořechů, namáčení |
![]() |
Středa, 15. březen 2017 | Vložil: MUDr. Zbyněk Mlčoch | Zobrazeno: 2301x |
___ ___ Vyloupávání kešu je složité, skořápka obsahuje jedovatý olej, proto se skořápky musejí před loupáním nejprve opražit a pak teprve pracně vyloupat. Tento proces je natolik náročný, že v některých zemích se oříšky prostě vyhodí a konzumují se jen „jablka“. Kešu má jemnou nasládlou chuť, oproti jiným ořechům obsahuje méně tuku a naopak poměrně dost škrobu (12 %), proto dobře funguje jako zahušťovadlo.
|