Náhodné stránky webu
- (26.12.2018) Jak se projevuje chordom - příznaky, projevy, fotografie, léčba, příčina
- (14.07.2013) Myastenická krize - příznaky, projevy, symptomy, obrázek, fotografie
- (12.01.2020) Pracovní lékařství - kmen, kmenová příprava, test - podmínky 2020
- (29.11.2008) Začátek a konec partnerského vztahu - znamení RAK
- (29.01.2008) Česko-latinský lékařský slovník, abecední - 1400 pojmů
Sponzorované odkazy:
Slovník - hledej:
Předpověď počasí



Další dny...
Počet stránek v systému
Jak grilovat zdravě a správně aneb grilovací desatero |
![]() |
Úterý, 04. září 2018 | Vložil: MUDr. Zbyněk Mlčoch | Zobrazeno: 962x |
__ __ Grilovací desatero - jak zdravě a správně grilovat?1. Před grilováním maso vždycky marinujeme a též během úpravy potíráme marinádou. Marinované maso je křehčí, má lepší chuť i vůni, nevysuší se a získá křupavou kůrku. Větší kousky potřebují na marinování více času. Marinády nesolíme, maso by zbytečně vyluhovalo a bylo by suché.
|
--------------------------------------- BIOPOTRAVINY ESHOP
---------------------------------------