Dobré dopoledne, dnes je pátek 26.4.2024, svátek slaví Oto, zítra Jaroslav.

Útrapy dívky - oblečení, plavky, ochlupení, zkrášlování, vztahy s ostatními, bodydesign

utrapy-divky-obleceni-plavky-ochlupeni-zkraslovani-vztahy-s-ostatnimi-bodydesignCassandra Calin je 21letá ilustrátorka a grafička původem z Rumunska. Momentálně žije v kanadském Montrealu. Její komiksy jsou inspirované vlastními zkušenostmi, ke kterým se ale mohou vztáhnout skoro všechny holky (nejen) v jejím věku. Možná to z jejích malůvek vypadá, že holky jsou mírně vypatlané a jde jim hlavně o vzhled, ale přiznejme si, že to tak je. Ale jen občas! Tak co? Poznáváte se?

___

___

Hovory mezi piloty letadel a řídícími na leteckých věžích na letištích

hovory-mezi-piloty-letadel-a-ridicimi-na-leteckych-vezich-na-letisichStránka dokazuje, že je někdy možná lepší nevědět, co si mezi sebou říkají piloti a řídící věž na letišti. Tyto úryvky jsou chvílemi úsměvné, ale především skutečné. 

 

___

___

Začalo to ananasovou šťávou kterou mi bylo líto vilít ... :-)

zacalo-to-ananasovou-stavou-kterou-mi-bylo-lito-vilit-Rozhodla jsem se udělat k večeři trochu salátu, takový s kuřecím masem. Rodina to má ráda a stejně trochu pečeného kuřete zbylo, to už by se nesnědlo. Do tohohle salátu patří ananas. Otevřela jsem tedy konzervu, nakrájela ananas na kousky a vmíchala do salátu. Zůstala plná plechovka šťávy. Vypít? Neměla jsem chuť. Vylít? To mi přišlo líto.

___

___

Jak jsem se pokusil uplatit sršně dřevem :-)

 

jak-jsem-se-pokusil-uplatit-srsneMáme na chatě v kůlničce na dříví sršně. Teda, u sršňů v kůlničce máme dřevo. Ještě přesněji, sršni mají v kůlničce naše dřevo. Své dřevo tam mají, abych byl úplně přesný. Ve své kůlničce mají své dřevo. Když jsem do té kůlničky doskládával další dřevo, abych sršně uplatil, praštil jsem polínkem do té stěny s jejich hnízdem. 

___

___

Vtipné hovory operátorů se zákazníky O2 helpdesk linky

vtipne-hovory-se-operatoru-se-zakazniky-o2-linkyNe každému nadělil ten nahoře technický talent. A někdo je prostě a jednoduše přihlouplý. Některé dialogy pracovníků mobilního operátora O2 ale opravdu jsou skvostné a stojí za to je uveřejnit. Počtěte si ;-) 

___

___