Dobré ráno, dnes je sobota 20.4.2024, svátek slaví Marcela, zítra Alexandra.

Zamyšlení záchranáře - masírujeme srdce tam kde se na plotně vaří oběd, pak už jen otevřeme okno aby duše mohla odejít

zamysleni-zachranare-masirujeme-srdce-tam-kde-se-na-plotne-vari-obed-pak-uz-jen-otevreme-okno-aby-duse-mohla-odejitVíte, kde je hranice mezi životem a smrtí? Tak to Vám povím úplně přesně. Zazvoní výjezd, nejvyšší naléhavost a vy míříte do rodiny, která ještě dnes ráno netušila, že se jim změní život a pohne duše. Přijdete do domácnosti, kde na plotně klokotá hrnec, voní oběd a v tomto kontrastu se odehrává scéna, kdy se pokoušíme oživit nejbližšího člena rodiny. Všichni pracují, jak nejlépe umí, pot z nás kape...

__

__

Kde najít toho pravého muže a vnitřní připravenost na nový vztah - zamyšlení pro ženy

kde-najit-toho-praveho-muze-a-vnitrni-pripravenost-na-novy-vztah-zamysleni-pro-zenyTahle otázka pálí nejméně třetinu dívenek, slečen, paní i zralých dam, takže patříte-li mezi ně, utěšte se myšlenkou, že v tom nejste samy. Samozřejmě nejde o to najít jakéhokoli chlapa (na to jich chodí po světě věru dost), ale TOHO PRAVÉHO. A to už je tvrdší oříšek, ne-li přímo para ořech. To, že je mužů krapítko míň než žen, by nemuselo vadit, neboť pánové jsou si toho vědomi, a proto je většina z nich vřele nakloněna myšlence uspokojit i více žadatelek (ať už jednu po druhé, nebo paralelně).

___

___

Combo modem AnyDATA ADU-890WH - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, cena

modem-anydata-adu-890wh-zkusenosti-diskuze-nazor-reference-recenzeV září 2012 mi přestal fungovat modem AnyData ADU-E100H. Modem byl starý 8 let a oprava by byla finančně náročná. Navíc by nebyla jistota, jestli se znovu nepokazí. O2 přišlo s návrhem starý modem neopravovat a nabídlo mi nový, moderní a hlavní duální (kombo) modem AnyDATA ADU-890WH. Co znamená kombo? Že umí kombinovat mobilní internet (GPRS, EDGE, UMTS, HSDPA) a CDMA (Rev B, HSUPA). Dnes jsem modem přinesl domů a nainstaloval. Jaké jsou mé zkušenosti a názory?
___
___

Rostou? Rostou! Fotografie hub z lesů u Konice - 26.7.2012

lesy-starnov-u-konice-houby-2012Možná si kladete otázku, jestli je právě teď ten ideální čas jít na houby. Zapršelo, je teplo a je vlhko, takže určitě ano. A co víc? Dnes jsem se byl podívat v lese, houby skutečně rostou. Na některých místech byste je mohli síci pověstnou kosou. Toto je náš úlovek za asi hodinu a půl sbírání. Tak hodně štěstí a pokud máte dioptrickou vadu, tak určitě brýle s sebou. Smějící se

___
___

Hotel Slunce Rýmařov - reference, recenze, zkušenosti, názory, fotografie

hotel-slunce-rymarov-reference-recenze-zkusenosti-nazoryV červnu 2012 jsem se byl podívat ve městě Rýmařově a ubytovaný jsem byl v hotelu Slunce. Zatímco některá města se mi nelíbila (např. Teplice nad Metují), město Rýmařov je členité (tu potok, tam kopeček, hodně zeleně) a je v něm celkem ruch (což mám rád). Na městský ruch asi měl vliv ten fakt, že jsem v Rýmařově byl v pracovní dny. Líbilo se mi také, že je ve městě vše potřebné dostupné (spousta obchůdků).
___
___