Dobrý podvečer, dnes je středa 24.4.2024, svátek slaví Jiří, zítra Marek.

Jak nám Internet v mobilu změnil život - 23 věcí co děláme automaticky skoro každý den

jak-nam-internet-v-mobilu-zmenil-zivot-22-veci-co-delame-automaticky-skoro-kazdy-den

Dříve jsme tyhle věci většinou také dělali, jenomže jinak, složitěji a zdlouhavěji, ale přišlo nám to jako samozřejmost. Stejně jako nám to přijde dnes, když nám s nimi pomáhá náš nerozlučný společník napojený na síť.

___

___

Jak nám Internet v mobilu ulehčil život - 10 míst kam už nemusíme chodit osobně

jak-nam-internet-v-mobilu-ulehcil-zivot-kam-uz-nemusime-chodit-osobneJe tomu jen pár let, co jsme ještě chodili – protože jsme museli chodit – po všech čertech, abychom zařídili všední i příležitostné potřeby svého života. Dnes už ale nemusíme chodit téměř nikam, takže nám zbývá daleko více času chodit ven – jak, kdy a kam se nám chce. Pánové a dámy, co jste žili před pěti lety a dříve, nechceme se vás dotknout, ale kdo z vás to měl?

___

___

Páková vodovodní baterie - schéma, součástky, nákres

pakova-vodovodni-baterie-schema-soucastkyMožná jste také už někdy přemýšleli jak že ona ta páková vodovodní baterie, kterou máte nainstalovanou v kuchyni a koupelně vlastně funguje a jaké má v sobě součástky. To vám napoví následující obrázek, který ukazuje rukojeť, kartuš, ramínko těsnění s o-kroužky ad..

___

___

Turistická GPS navigace - jak a podle čeho vybrat GPSku, využití GPS navigace

 turisticka-gps-navigace-jak-a-podle-ceho-vybrat-gpsku-vyuziti-gps-navigaceJarní toulky přírodou, ať už pěšky, nebo na kole, přinášejí kouzelné zážitky. Abyste nezabloudili, přibalte si outdoorovou navigaci. Nebojte se, že byste s ní neuměli zacházet. Její ovládání je tak snadné jako ovládání průměrného mobilního telefonu. Nejčastěji turistickou navigaci používají příznivci dobrodružné hry zvané geocaching. Prostřednictvím souřadnic v navigaci hledají v přírodě skrýše s poklady.

___

___

Tiché vyzvánění pro mobilní telefon - ticho.mp3 ke stažení

tiche-vyzvaneni-pro-mobilni-telefon-ticho-mp3Stalo se to asi nám všem. Komerční nabídky s lepšími tarify mobilních operátorů, omega-3 produkty, nabídky levnější elektřiny nebo půjčky od nebankovních společností. A to se ani nebavím o vyplňování dotazníků po telefonu. Jsou to věci, kteřé vás možná obtěžují. Řešením může být takový otravný kontakt uložit a přiřadit k němu typ zvonění ticho.mp3 . Takový zvuk můžete stáhnout na této stránce.

___

___