Dobrý večer, dnes je čtvrtek 18.4.2024, svátek slaví Valérie, zítra Rostislav.

Inzerujte na tomto webu

Obsah stránky:

 

 


 

Upoutejte reklamou, kterou uvidí několik stovek tisíc lidí za měsíc

Pokud hledáte efektivní nástroj jak upoutat různé věkové skupiny nebo cílovou marketingově specifickou skupinu osob (podle tématu stránek), můžete zvolit inzerci na tomto webu.

Mezi největší výhody zobrazení reklamy na tomto webu patří vysoká návštěvnost webu, která např. v lednu 2015 dosáhla čísla 409.664 osob (otevřeno bylo všemi návštěvníky v daném měsíci 613.655 stránek). Statistiky náštěvnosti webu podle jednotlivých dní si můžete prohlédnout zde.

Navíc každý den po půlnoci je ve webu 1 nové stránky, takže se návštěvnost webu každý měsíc neustále zvyšuje.

 

Na kterých stránkách tohoto webu mohu inzerovat?

Máte 4 možnosti:

  • inzerce na všech stránkách webu (web obsahuje nyní cca.  5.700 stránek) - cena dohodou
  • inzerce v konkrétní sekci nebo kategorii webu (sekce - např. TEXTY, kategorie např. TEXTY>TECHNIKA) - cena reklamy ve stokorunách dle velikosti kategorie
  • inzerce v konkrétních článích (ať mých nebo v tzv. PR článcích, tj. textech, které si vytvoříte a budou do webu vloženy) - cena reklamy kolem 50-100 Kč/stránku/měsíc
  • v pravém žlutém reklamním vertikálním proužku (1 odkaz 200 Kč/měsíc, zobrazení více než 500.000x/měsíc - vizte statistiky výše)

 

Jakou reklamu do webu mohu vložit? Kde se bude zobrazovat?

Libovolnou - reklamní flash, gif banner, textovou reklamu (forma odkazu), problémem není ani PR článek. Vše je jen o domluvě. Umístění reklamy také záleží na konkrétní dohodě. Jsou určitá predispoziční místa ve webu (např. v záhlaví webu), ale volba je na zadavateli reklamy.

 

Jaká je cena za reklamu? Za jak dlouho se reklama na webu poprvé zobrazí?

Co se týče ceny, ta je k jednání dle rozsáhlosti reklamy (celý web nebo jen sekce, kategorie, konkrétní články), typu reklamy (soukromý web, komerční web) a je probírána s klientem individuálně. Průměrná cena za umístění reklamy je dle rozsahu služeb cca. 20-140 Kč/den (tj. cca. 600-4000Kč/měsíc).

Reklamní odkaz v pravém vertikálním žlutém reklamním pruhu stojí 200 Kč/měsíc (tj. od cca. 6,50 Kč/den) a zobrazuje se na všech stránkách webu. 

Platba za reklamu se provádí vždy dopředu na dobu 1 měsíce. Ihned po obdržení financí na účet může být reklama  poprvé zobrazena (technicky zajištění zhruba do 24 hodin). 

 

Weby pomáhají zachraňovat dětské životy např. v Africe pravidelnými finančními dary na UNICEF.

Cca. 5% zisků z webů zbynekmlcoch.cz, psychotesty-online.cz, alkoholik.cz, kurakovaplice.cz, www.mojestarosti.cz, www.priznaky-projevy.cz se zasílají na účet UNICEF. Pomáhají tak zachraňovat životy dětem v Africe, které mají nedostatek jídla, pitné vody nebo zajišťují základní potřeby dětem, jejichž rodiče zemřeli třeba na AIDS. 

Pokud chcete pomoci i vy finančním darem nebo zakoupením zboží UNICEF, pokračujte zde.

 

 

Jak zjistím efektivnost mé reklamy?

Váš banner nebo text bude procházet počítadlem kliků. Pokud nedůvěřujete našemu počítadlu, příchozí návštěvníky z našeho webu si můžete evidovat pomocí služby GOOGLE ANALYTICS.

Zjistíte tak do jaké míry je vaše reklama na webu prospěšná pro vaše internetové stránky, na kterých nabízíte své zboží nebo služby.

 

Jak dlouho mohu inzerovat

Záleží na vaší volbě. Nejkratší možná doba je 1 měsíc. Za tuto dobu si vyzkoušíte kolik lidí navštíví přes tyto stránky váš web a dle toho se dále rozhodnete, zda vám reklama vyhovuje nebo ne. Je možné tedy domluvit konkrétní dobu (např. 3 měsíce) nebo relativní dobu s možností prodloužení.

 

Na jaké účely půjdou peníze?

Peníze budou využity ve prospěch výše uvedených webů. Především pro technické zajištění webu, hosting, grafiku a celou řadu osob vytvářejících web a jeho jednotlivé technické komponenty (viz tvůrci webu) a v neposlední řadě také na úhradu reklamy na tyto stránky na jiných webech.

 

Kde mohu někoho ohledně reklamy kontaktovat?

V horním menu kliknutím na Kontakt nebo přímo zde.

 

Kdo je garantem webu a umístění reklamy?

Garantem reklamy je majitelka webu paní Eva Mlčochová. Má živnostenské oprávnění k šíření reklamy a stará se kompletně o ekonomickou stránku webu + odvod daní. Reklama na webu je tedy plně transparentní. Při objednání reklamy obdržíte fakturu, v případě potřeby i smlouvu o reklamních službách.

 

Fakturační údaje:

Majitelka

Pasáž služeb - Tabloservis
Eva Mlčochová

tř. Svobody 27
772 00 Olomouc

Www:  www.tabloservis.cz
2201138793/6210
IČ: 73222313
DIČ: CZ-5660080349

 

Správce obsahu webu:
MUDr. Zbyněk Mlčoch
IČ: 87896273

 


Schéma a velikost preferovaných reklamních pozic bannerů a ikon:

reklamni_pozice_schema.jpg