Výroba a prodej terárií - OSB, skleněná, lamino


Specializujeme se na velké dodávky do profi chovů, ZOO a školských zařízení. Podívejte se na některé z realizovaných zakázek.
Rozvážíme na dobírku po celé ČR - záruka bezpečného doručení až k vám domů
Rozšířili jsme nabídku terárií z lamina
Rozvoz po celé ČR a SK 18. května
Vidíme se na burzách v Brně,Praze,Ostravě a Olomouci - terária objednaná předem přivezeme zdarma
OSB terária jsou vyrobena z OSB desek, to je druh desky vytvořené spojením-slepením velkých (2-7cm) dřevních třísek za pomocí lisování. Desky se vyrábí s broušeným povrchem a již z ve výrobě jsou ošetřeny proti vlhkosti s doporučením pro použití ve vlhkém použití.



Výhody OSB terárií oproti skleněným teráriím jsou zejména:
1. Nižší cena - oproti skleněným teráriím jsou OSB terária o 20% a více procent levnější (dle velikosti teraria, čím větší terárium tím levnější OSB terárium)
2. Větší pevnost terárií než u terárií vyrobených ze skla - OSB terária jsou vyrobena z desek o tloušťce 15-18 mm, oproti skleněným teráriím nehrozí poškození při pádu ani při neopatrné manipulaci.
3. Možnost stavět terária jakkoliv na sebe - OSB terária lze jakkoliv stavět na sebe bez nutnosti stojanu, také lze vyrobit prakticky jakoukoliv sestavu terárií bez ohledu na velikost, což u skleněných terárií není možné.
Reference OSB terárií námi vyrobených můžete zhlédnout zde.

OSB terária a 3D pozadí - Do všech OSB terárií nabízíme také 3D pozadí, které volíme tak, aby nejlépe vyhovovalo chovanému druhu. 3D terarijní pozadí navozuje v teráriu pro chovance přirozené prostředí a pro vás hezký pohled na terarium. 3D pozadí vyrábíme zakázkově - jákekoliv vaše přání není problém splnit. Do 3D terarijních pozadí zabudováváme také květináče, tudíž je možné osadit OSB terárium květinami.

Skleněná terária vyrábíme pouze z nového, bezpečného skla s leštěnou hranou. Všechna skleněná terária lepíme kvalitním akvaristickým lepidlem, tudíž je možné ho používat také jako paludarium. Otevírání skleněných terárií je možno řešit pomocí šoupacích dvířek, padacích dvířek nebo pantů, záleží jen na vašem přání. Na větrání je používána hliníková mřížka, umístění lze libovolně měnit dle vašich potřeb. Do všech skleněných terárií je také možné zabudovat 3D terarijní pozadí, vodopády, bazénky, mlhovače a jiné vybavení.
Reference skleněných terárií námi vyrobených můžete zhlédnout zde.

Lamino terária jsou především vhodná jako krásný doplněk do vašeho bytu nebo kanceláře. Výběr odstínů lamina je prakticky neomezený, vybereme vám přesný odstín lamino terária tak aby ladil s vašim nábytkem. Lamino terária osazujeme 3D terarijními pozadími pro navození přirozeného biotopu vašeho chovance.
Reference lamino terárií námi vyrobených můžete zhlédnout zde.

Kompletně zařízená terária pro chameleony - Chamici.cz

Terária jsou vyzkoušena ve vlastím chovu chameleonů - po domluvě možno navštívit chov a vidět terária v praxi. terárium pro chameleona

Terária fotografie

osbteraria 36 osbteraria 35 osbteraria 5 zařízené terarium lamino zařízené terarium lamino zařízené osb terarium

Proč od nás?

Kvalitní provedení
Příznivé ceny
Rozvoz po celé ČR
Zajímavé akční nabídky


Kontakt

V případě jakéhokoliv dotazu nás neváhejte kontaktovat, rádi Vám odpovíme.

info@osbteraria.cz

+420 797 840 721

Vídeňská 297/99, Brno 63900